Skip to content

In 2002 startte Patrick Hendriks, samen met Tars Polak en Monique Hendriks, Trans2000 Logistics. In de jaren daarvoor werkten Tars en Patrick bij het bedrijf van Paul Hendriks (Patrick’s vader) de Sintra Transport Group. Na de verkoop van dat bedrijf, werd in 2002 gestart met Trans2000 Logistics op een bedrijfslocatie in Numansdorp.
In 2014 werd er verhuisd – we waren uit ons jasje gegroeid- naar de huidige bedrijfslocatie in Strijen. Trans2000 Logistics staat bekend als een betrouwbare en deskundige logistieke dienstverlener die wereldwijde transporten verzorgt.
Vanuit ons bedrijfspand aan de Edisonweg 24 in Strijen worden alle transporten met de grootste zorg georganiseerd en gecoördineerd.

Opdrachtgever centraal

De opdrachtgever staat bij Trans2000 Logistics centraal, ons dynamisch team van deskundige mensen zorgt dat elke lading met de grootste zorg wordt omringd. Het was ons motto toen we startten in 2002 en is nog steeds de manier waarop we werken: klantgericht, kwalitatief en met grote zorg voeren we onze transporten uit.

Back To Top