Skip to content

Als u op zoek bent naar de juiste vervoerder voor uw goederen van of naar Scandinavië, dan kan dit lastig zijn. Er zijn immers vele ondernemingen die een dergelijke dienst aanbieden, hoe vindt u de juiste? Ons expeditiebedrijf heeft een jarenlange ervaring met het vervoeren van goederen naar en van Scandinavië. Wij stellen onze service graag aan u ter beschikking. Wij hebben een betrouwbaar distributie netwerk dat goederen in geheel Scandinavië levert. Gaat het om een zending in het noordelijkste deel van Noorwegen, of om het zuiden van Zweden, dan behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Wij zorgen dat uw lading op de juiste datum op de plaats van bestemming aankomt, of het nu om een spoedzending gaat of een zending die op een latere datum moet aan komen. Wij vervoeren niet alleen naar Scandinavië, maar brengen uw goederen ook graag voor u naar elke locatie in Nederland. We dragen daarbij grote zorg aan uw lading. U kunt bij ons rekenen op de juiste opslag, value added logistics en supply chain management. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan. Vele opdrachtgevers maakten al gebruik van onze diensten!

Wij werken met betrouwbare Scandinavië transporteurs

Natuurlijk is voor u de prijs van belang. Wij kunnen dan ook zeggen dat wij door ons uitgebreide betrouwbare distributie netwerk u een scherp geprijsd tarief kunnen aanbieden voor uw zending. Dit doen wij echter natuurlijk wel met de juiste zorg voor uw zending. U wilt immers niet dat uw lading kwijt raakt! Onze ervaren transporteurs, waar wij al jaren mee samen werken, weten precies hoe zij met hun lading moeten omgaan. Zij weten waar de knelpunten zitten. Verder krijgt u waar mogelijk over uw zending een track and trace. Zo weet u precies waar uw zending is op het transport van of naar Scandinavië. U kunt uw goederen bij ons op iedere dag laten verzenden. Dit geldt zowel voor deelzendingen, complete ladingen of groupage naar Scandinavië. In het algemeen kunnen de goederen binnen 24 tot 72 uur na verzending op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Tijdlevering is ook mogelijk. Wilt u de specifieke levertijd voor uw zending vooraf weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen bekijken of er specifieke wensen nodig zijn bij uw levering en voor uw berekenen hoeveel tijd er nodig zal zijn om de goederen op de plaats van bestemming te brengen.

Deelzendingen, Complete Ladingen of Groupage Scandinavië, wij doen het graag voor u

Ons expeditiebedrijf heeft ruime ervaring met deelzendingen, complete ladingen of groupage. Ook voor exceptioneel vervoer kunt u bij ons terecht. Heeft u een specifieke wens, of bijvoorbeeld een zeer breekbaar product dat u bij ons wilt vervoeren? Onze transporteurs hebben vaak een oplossing voor een lastige kwestie. Daarnaast kunnen wij via iedere route rijden, ook al lijkt deze misschien ingewikkeld. Onze scherp geprijsde tarieven hangen af van de zwaarte en grootte van de lading. Ook hangt het af van de snelheid waarmee de lading geleverd moeten worden en of er bijvoorbeeld speciale, breekbare goederen bij de vracht zitten. Als u meer wilt weten over onze tarieven, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag om onduidelijkheid weg te nemen. Wij hopen u in elk geval als opdrachtgever te verwelkomen bij uw vervoer van of naar Scandinavië!

Back To Top