Skip to content

Wilt u graag goederen vervoeren van of naar Italië? Ons expeditiebedrijf helpt u hier graag bij. Wij hebben inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd in de transportwereld. Wij verzorgen met onze transporteurs van goederen naar alle regio’s van heel Italië en Nederland. Zowel bij spoedzendingen als goederen die op een bepaalde latere datum geleverd moeten worden, zorgen wij dat ze op de juiste datum op de plaats van bestemming zijn. Of het nu om Sicilië gaat of Noord-Italië, bij ons is alles mogelijk. Ook in Nederland brengen wij uw goederen naar uw magazijn op elke locatie. Wij zorgen voor de distributie van pallets, pakketladingen en cargo. Er zijn bij ons ook veel mogelijkheden wat betreft opslag, supply chain management en value added logistics, zowel in Nederland als in Italië. Wij werken met een betrouwbaar netwerk dat wij graag ten dienst stellen van u!

Italië transporteurs beschikken over uitgebreid Europees netwerk

U wilt dat uw goederen natuurlijk wel goed en veilig vervoerd worden. Bij ons is dit geen probleem. Wij beschikken dankzij jarenlange ervaring over een uitgebreid en betrouwbaar distributienetwerk. Wij kunnen u dan ook een zeer kwalitatief goede dienst aanbieden. U wilt ten slotte niet dat uw goederen ergens in Italië kwijt raken! Tijdens het vervoer met onze Italië transporteurs wordt u continu op de hoogte gehouden van uw lading, zodat u weet waar deze zich bevindt. Wij werken met track and trace waar dit beschikbaar is. De goederen kunnen iedere dag vertrekken. Dit geldt zowel voor deelladingen, complete ladingen en groupage Italië. Ze kunnen dan tussen de 24 en 72 uur later op de plaats van bestemming zijn. Als u de precieze tijd voor uw vracht wilt weten, is het handig om contact op te nemen met ons expeditiebedrijf. U weet dan precies waar u aan toe bent. Tijdlevering is mogelijk. De goederen kunnen daarnaast aanvullend worden verzekerd, mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan heeft u geen extra problemen. We werken echter met zeer betrouwbare transporteurs. Opslag is daarbij ook mogelijk bij ons bedrijf.

Deelzendingen, Complete Ladingen of Groupage Italië: alles is mogelijk

Wij denken graag met u mee als het gaat om het vervoer. Heeft u een vrij ingewikkeld transport in gedachten, met een lastige route? Geen probleem! Wij staan u graag bij met het bedenken van een oplossing. Wij hebben inmiddels een ruime ervaring opgebouwd. U kunt bij ons allerlei goederen laten verzenden. Gaat het om deelzendingen, complete ladingen of groupage, dan kunt u voor al deze zaken bij ons terecht. Ook kunnen wij exceptioneel vervoer voor u uitvoeren. Dit alles doen wij tegen een scherpe prijs. Hierbij geldt, hoe groter en zwaarder het pallet, hoe hoger de vrachtkosten. De prijs hangt daarnaast ook af van de snelheid waarmee het vervoerd moet worden en de afleverdata. Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website. Wij helpen u graag met het vervoer naar of van Italië. Al vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor!

Back To Top