Skip to content

Bent u op zoek naar een expeditiebedrijf dat uw transport van goederen van of naar Frankrijk kan regelen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Ons expeditiebedrijf heeft een jarenlange ervaring in het vervoer van goederen naar Frankrijk. Wij verzorgen uw transport naar alle regio’s van Frankrijk. Het maakt dus niet uit of het om een locatie in Zuid-Frankrijk gaat, of een Franse regio dichter bij de Nederlandse grens. Ook brengen of halen wij uw goederen op elke locatie in Nederland. Wij beschikken over een uitgebreid distributie netwerk met betrouwbare transporteurs, die precies weten waar de knelpunten tijdens uw vervoer op zouden kunnen treden. Daarnaast biedt ons expeditiebedrijf ruime mogelijkheden voor opslag, value added logistics en supply chain management. Wij bieden u graag onze diensten aan!

Onze betrouwbare Frankrijk Transporteurs

Wij begrijpen met het grote aanbod van transporteurs, dat het voor u lastig kan zijn om de juiste vervoerder te vinden. Wij hebben een zodanig lange ervaring en goede reputatie, dat wij als betrouwbaar te boek staan bij vele opdrachtgevers. Ons bedrijf maakt al jarenlang gebruik van dezelfde, kwalitatief goede, Frankrijk transporteurs. Dit betekent dat u kunt rekenen op een uitstekende service. Wij maken bij de goederen gebruik van Track and Trace waar mogelijk. Dit houdt in dat u tijdens ieder moment van het vervoer in de gaten kunt houden waar uw goederen zich bevinden. U kunt zich ook aanvullend voor de zending verzekeren, mocht er onverhoopt iets gebeuren. Wij gaan hier echter niet van uit. U kunt de goederen op ieder gewenst moment laten verzenden. Of het nu gaat om een spoedlevering, of een levering van een pallet op een later tijdstip, wij zorgen dat uw goederen op het gewenste tijdstip geleverd worden. Als u de goederen verzendt, zorgen wij dat ze tussen de 24 en 72 uur op de plaats van bestemming geleverd zijn.

Groupage Frankrijk

U kunt bij ons ook uw lading via groupage naar Frankrijk laten verzenden. Groupage houdt in dat bij verschillende opdrachtgevers diverse zendingen bij elkaar worden verzameld. Vervolgens worden alle zendingen tezamen ingeladen en in zijn geheel geleverd bij één klant. Met ons uitgebreide distributie netwerk is het mogelijk om de groupage zowel in Nederland als in Frankrijk te laten plaatsvinden. Of het nu gaat om een ingewikkeld transport of een lastig product om te vervoeren, onze ervaren transporteurs weten hier vaak wel een mouw aan te passen. Daarbij zijn wij zeer scherp geprijsd. De tarieven hangen af van de grootte en zwaarte van de lading, maar ook op welke termijn de goederen vervoerd moeten worden en of er bijvoorbeeld speciale eisen zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf of over onze manier van transport, of wilt u graag meer weten over de tarieven? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons via de website. Wij helpen u graag met het vervoer van uw goederen. Al vele opdrachtgevers gingen u voor!

Back To Top