Skip to content

Bent u op zoek naar de juiste vervoerder voor uw goederen naar Engeland? Ons expeditiebedrijf helpt u hier graag bij. Wij hebben een jarenlange ervaring met het vervoeren van goederen van en naar Engeland. Of het nu gaat om de noordelijke regio van Engeland, of een regio dichterbij, niets is voor ons een probleem. Ook kunnen wij de goederen van of naar uw magazijn op elke locatie in Nederland vervoeren. Spoedzendingen behoren tot de mogelijkheden, als ook zendingen die op een latere mogelijkheden moeten worden geleverd. Wij zorgen dat de zending op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming is. We zorgen ook voor de distributie van pakketladingen, cargo en pallets. Ons bedrijf biedt vele mogelijkheden qua opslag, value added logistics en supply chain management. Dit geldt zowel voor Nederland als Italiƫ. Wij bieden graag onze jarenlange ervaring aan transport vervoer aan. Vele opdrachtgevers gingen u voor!

Wij werken met betrouwbare Engeland transporteurs

Wij zijn ons er zeer zeker van bewust dat u zoekt naar een scherp geprijsde vervoerder, die ook betrouwbaar is. U wilt wel dat uw goederen veilig op de plaats van bestemming aan komen! Ons expeditiebedrijf beschikt dankzij de jarenlange ervaring over een uitgebreid betrouwbaar distributie netwerk in heel Europa. We weten waar de lastige en ingewikkelde knelpunten kunnen zijn. Heeft u dus een specifieke vraag met betrekking tot een lading, stel deze dan gerust via onze website. Ons netwerk van ervaren transporteurs weten vaak wel een mouw te passen voor uw probleem. Wij werken met ons bedrijf via track and trace waar mogelijk. U bent er dus altijd zeker van waar uw lading zich bevindt. U kunt de goederen bij ons op elke dag laten verzenden. Dit geldt voor zowel deelladingen, complete ladingen of groupage Engeland. In principe kunnen de goederen binnen 24 tot 72 uur op de plaats van bestemming aanwezig zijn. Tijdlevering is ook mogelijk. Als u voor uw specifieke situatie graag de tijd van levering zou willen weten, neem dan contact met ons op. De goederen kunnen daarnaast aanvullend worden verzekerd. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, waar wij uiteraard niet van uit gaan, dan heeft u geen extra problemen.

Deelzendingen, Complete Ladingen of Groupage Engeland: alles is mogelijk

Ieder transport vraagt om een andere oplossing. Heeft u bijvoorbeeld een vrij ingewikkeld transport in gedachten, met een lastige route? Dan helpen wij u graag bij het vinden van een oplossing. Ook kunt u bij ons exceptioneel vervoer laten uitvoeren. Wij doen echter ook deelzendingen, complete ladingen of groupage naar en van Engeland. U kunt bij ons uitgaan van een scherpe prijs. Hierbij geldt, hoe zwaarder en groter het pallet, des te hoger de kosten zullen zijn. Verder hangt het tarief af van de snelheid waarmee uw vracht geleverd moet worden, specifieke wensen bij een bijzondere vracht en de afleverdata. Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website. Wij helpen u graag met het vervoer naar of van Engeland.

Back To Top