Skip to content

Wilt u graag een betrouwbare, scherp geprijsde vervoerder voor uw transport naar Duitland? Dan bent u bij ons expeditiebedrijf op het juiste adres! Wij bieden al jarenlang onze diensten op het gebied van transport van en naar Duitsland aan. Wij hebben inmiddels een betrouwbaar en uitgebreid distributie netwerk opgezet met betrouwbare Duitsland transporteurs die u graag bijstaan bij het vervoeren van uw lading. Of het nu gaat om een spoedlevering of een zending die op een later tijdstip moet worden geleverd, wij doen het graag voor u. Wij werken in alle regio’s van Duitsland, van noord tot zuid. Ook brengen of halen wij graag uw zending op iedere locatie in Nederland. Wij verzorgen daarbij graag uw lading. U kunt bij ons rekenen op een goede zorg voor opslag, value added logistics en supply chain management. Ons ervaren medewerkers helpen u graag. Ieder jaar maken vele opdrachtgevers gebruik van onze diensten.

Een goed netwerk: onze betrouwbare Duitsland transporteurs

Er zijn vele aanbieders van transporteurs te vinden op het internet. Wij begrijpen dat het voor u lastig kan zijn, en u door de bomen het bos niet meer kunt zien. U kunt er dankzij onze ruime ervaring van uit gaan dat wij een zeer betrouwbaar expeditiebedrijf zijn. Wij werken samen met betrouwbare, ervaren transporteurs in Duitsland, die precies weten waar zich de eventuele knelpunten tijdens uw transport kunnen bevinden. Bovendien krijgt u van uw zending, wanneer dit mogelijk is, een track and trace. Zo weet u precies waar de goederen verblijven. U kunt de goederen eventueel extra laten verzekeren, mocht er onverhoopt iets met de goederen gebeuren. Wij gaan daar echter, gezien onze ervaren transporteurs, niet van uit. U kunt uw goederen iedere dag laten verzenden. Dit geldt voor deelladingen, complete ladingen of groupage naar Duitsland. De goederen kunnen in principe binnen 24 tot 72 uur op de plaats van bestemming aankomen. Bij ons behoort tijdlevering ook tot de mogelijkheden. Heeft u het liefst dat uw goederen op een bepaalde datum worden afgeleverd, dan loont het om even contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan voor u bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Deelzendingen, Complete Ladingen of Groupage Duitsland, ons bedrijf staat voor u klaar!

Wij helpen u graag met uw deelzendingen, complete ladingen of groupage. U kunt bij ons ook exceptioneel vervoer laten verzenden. Ook kan het bijvoorbeeld gaan om goederen die zeer breekbaar zijn, en waar u graag extra aandacht voor wilt bij het vervoeren. Alles is bij ons mogelijk. Onze tarieven zijn zeer scherp geprijsd en hangen van verschillende factoren af. Zo heeft het tarief te maken met de grootte en zwaarte van de vracht. Ook hangt het af van de snelheid waarmee de vracht geleverd moet worden en of er speciale voorzorgsmaatregelen genomen moeten worden. Als er een specifieke, ingewikkelde route moet worden gereden, kan dit ook een rol spelen. Wilt u meer informatie over uw specifieke transport naar Duitsland, neem dan vrijblijvend contact via onze website. Wij kunnen u meteen vertellen hoe wij het transport het beste voor u kunnen uitvoeren. Wij staan u graag bij als transporteur voor uw goederen van en naar Duitsland!

Back To Top